in

Geluidsopname met Philips Writer Set

De Philips Digitale Memorecorder Writer Set LFH 0867 is ontwikkeld voor mensen die regelmatig geluidsopnamen maken van bijeenkomsten, (pers)conferenties, interviews, lezingen en vergaderingen. Zij kunnen met deze recorder geluidsbestanden snel in geschreven tekst omzetten. Adviesverkoopprijs van 199,99 euro.

De Writer Set 867 combineert een memorecorder 862 met een interne zoommicrofoon om de opnamerichting te intensiferen met de Media Player Typing Set. Hiermee worden spraakopnamens snel en efficiënt handmatig uitgewerkt. De Mediaplayer-uitwerkset wordt voor het toetsenbord geplaatst waardoor spraakopnamen handmatig kunnen worden omgevormd tot geschreven tekst. De hoofdfuncties van de voice recorder worden met de duimen bedient.

Via de meegeleverde mediaspelersoftware kunnen belangrijke delen in de geluidsopname via de indexmarkeringsfunctie worden gemarkeerd.
Dankzij de plug & play installatie kan de handbediening gelijk in gebruik worden genomen. Bij de set zit ook een lichtgewicht stereo hoofdtelefoon die comfortabel zit, ook tijdens langdurig gebruik.

Doe mee en win! (nog tot eind juli)

Laptopskins van Henk Schiffmacher