in

Mobiel Emporia Elegance voor brede doelgroep

Emporia Telecom, een Oostenrijkse firma dat telefoons voor senoioren produceert, en T-Mobile Nederland hebben onlangs de emporia Elegance geïntroduceerd. Het zwarte, elegante toestel is exclusief via T-Mobile beschikbaar voor een consumentenadviesprijs van 129 euro. Prepaid is het toestel te koop voor 99 euro. Met dit toestel wilt Emporia Telecom een brede doelgroep aanspreken.

Het toestel is geschikt voor gsm 900/1800 netwerk. De afmetingen zijn 106 x 50 x 17 mm en is uitgerust met een 1. 8 inch Oled-kleurendisplay en grote duidelijke knoppen. Het heeft een stand-by tijd van 250 uur en de gesprekstijd is drie uur. De telefoon heeft luidsprekers met extra volume en ondersteuning voor gehoorapparaten. Optionele accessoires zijn een autolader, lederen etui, een desktoplader met luidspreker en een riemclip.

‘De emporia Elegance is een stijlvolle telefoon waar je mee gezien mag worden. Het design is volledig toegespitst op de wensen van mensen die iets fraais willen maar ook een telefoon die gewoon eenvoudig in gebruik is,’ zegt Koen Delaet, Country Manager Benelux van emporia Telecom. ‘Eenvoudig bedieningsgemak is niet alleen voorbehouden aan oudere mensen, wij denken dan ook dat we een brede doelgroep aanspreken die in dit toestel geïnteresseerd is.’

Nieuwe 3D-surroundsystemen van Sony

Full hd 3D-televisie in lijn LG Infinia