in

Beschermhoesjes voor iPhone 4 en iPad

Voor de binnenkort verschijnende iPad als de iPhone 4 van Apple komt iFrogz met trendy cases. Het display van de iPhone 4 wordt beschermd met de screen protection film en wordt in een nieuw hoesje gestoken met de Luxe Original, Soft Gloss of Luxe Lean case. Voor de iPad is er een keuze uit zeven verschillende cases.

De drie cases bieden elk bescherming en laten alle poorten, knoppen en sensoren vrij. De fluwelen binnenlaag helpt krassen te voorkomen.
De Luxe Original case bestaat uit twee delen harde kunststof waarvan het bovenste deel in verschillende kleuren beschikbaar is. De Luxe Lean case is hard, maar voelt zacht aan. Verkrijgbaar in metalic uitvoering in zeven verschillende kleuren en gemaakt uit een stuk. De Soft Gloss is een soepele, doorzichtige kunststof hoes die gemakkelijk over de iPhone schuift. Het heeft een glossy afwerking en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Ook voor de Apple iPad heeft iForgz de drie cases in verschillende kleuren.

Naast de beschermhoezen zijn er ook drie verschillende transparante films die de toestellen beschermen tegen krassen en vingerafdrukken.

Voor de iPad zijn er vier verschillende hoezen verkrijgbaar. De Wrapz, Fusion, Envoy en Neofirm Burst bieden allemaal, met eigen specificaties, bescherming voor de iPad.

3D-update voor Sony camera’s

Vijftig uur non-stop Nederlands gamerecord