in

Philips mp4-speler GoGear Muse

Philips heeft in het portfolio audiosystemen een nieuwe mp4-speler uitgebracht: Philips GoGear Muse. Deze speler heeft FullSound, Sourround-technologie, FLAC en APE codecs zonder gegevensverlies, een touchscreen, FM-radio en een microSD-kaartsleuf. De GoGear heeft verschillende bestandsformaten en gaat voor een adviesprijs vanaf 129 euro.

De speler heeft FullSound dat gebruik maakt van een digitale signaalprocessor om het muzieksignaal te analyseren en zowel het frequentiespectrum als definitie te optimaliseren. Om er voor te zorgen dat de muziek niet wordt vervormd maakt FullSound gebruik van basoptimaliseringtechnologie die de beschikbare ruimte in het audiosignaal vult voor intensere en diepere bassen. Om de ruimtelijkheid, dat afwezig is in gecomprimeerde audioformaten, te herstellen voegt FullSound ook diepte, helderheid en realisme toe aan de klank, zonder de effecten van compressie te benadrukken.
De meegeleverde oortelefoons met klankisolatie waken erover dat de luisterervaring met FullSound iets unieks wordt.

De GoGear speelt op het 3,2 inch touchscreen 720 hd-video af met surroundgeluid. Het surround geluid voor video beschikt over een algoritme dat het geluid getrouw weergeeft zoals het bedoeld is. Met de ingebouwde hdmi-aansluiting kan video ook op een hd-flatscreen weergegeven worden. Er kan ook naar FM-readio met RDS geluisterd worden waarin twintig presets opgeslagen kunnen worden.

LaCie XtremeKey robuuste usb-sleutel

Safari-look muizen van Trust