in

Haarscherp filmen met Legria camcorder

Canon heeft aan de Legria HF M serie een nieuwe model toegevoegd, de Legria HF M32. Deze compacte, gebruiksvriendelijke Full HD camcorder heeft een uitgebreid64 GB flash geheugen en biedt ondersteuning van SDXC geheugenkaarten voor langer opnemen.

De Legria HF M32 is uitgerust met een 3,3 Megapixel Full HD CMOS sensor, 18x Advanced Zoom, Canon HD Video Lens en DIGIC DV III verwerkingstechnologie. De gezichtsdetectietechnologie identificeert maximaal 35 gezichten binnen een opname, waardoor een gezicht altijd scherp en goed belicht blijft. De Dynamic Optical Image Stabilizer en de Powered Optical Image Stabilizer zijn twee extra stabilisatie-instellingen voor opnamen onder moeilijke condities.

Het instellen van de camcorder gaat met het 2,7 inch touchscreen lcd-scherm gemakkelijk, waarbij Touch Focus, Touch Exposure en Touch Tracking geactiveerd worden door simpelweg het scherm aan te raken.

Dankzij Smart Auto technologie kunnen videobeelden opgenomen worden ongeacht de opnamecondities – met intelligente scenedetectietechnologie die de camcorder automatisch instelt op een van de 31 opnameprogramma’s. Video Snapshot legt met een druk op de knop een clip van twee, vier of acht seconden vast. Relay recording werkt met Dual Flash memory door automatisch over te schakelen naar de geheugenkaart wanneer het interne geheugen vol is.

Gascase koffers net eventjes anders

We Sing Encore voor Wii