in

LG betaalbare prepaid smartphone

De LG Optimus Android (GT540) is een smartphone in een prepaidpakket waarmee je kunt bellen en internetten voor een prijs van 129,99 euro. Deze Android-smartphone beschikt over een 3G-internetverbinding voor snel internet, mailen, chatten en navigeren. Ook sociale netwerkcontacten worden gemakkelijk bijgehouden. Verkrijgbaar in het wit, roze en zilver in gelimiteerde oplage bij de Vodafone-winkels, Belcompany, T for Telecom, The Phone House en Kijkshop.

De GT540 is volledig personaliseerbaar. Er zijn meer dan 90. 000 Android-applicaties en –games te vinden in de Android Market. De top tien handige applicaties zijn al op de smartphone gezet.
Er zitten ook verschillende multimedia toepassingen op de telefoon als een speler voor videobestanden (DivX en Xvid), een 3-megapixelcamera en een ingebouwde video-editor. Met de storyboard-functie zijn films volledig te editen, inclusief muziek en onderschriften.

Bij de LG Optimus Android behoren verder een extra krachtige accu, een 3,5 mm koptelefoonaansluiting, Bluetooth 2.1, GPS en een 32GB uitbreidbaar microSD-geheugen met ruimte voor foto’s, muziek en filmpjes. Bij aanschaf van de telefoon zit er al een 2GB SD-kaart in het toestel.

De LG Optimus Android wordt als Vodafone-prepaidpakket aangeboden voor 129,99 euro. Hier krijgt de consument 1 GB gratis data bij.

We Sing Encore voor Wii

AC Ryan introduceert Playon dvr