in

Veilig op vakantie met Eminent

Het domoticasysteem e-Domotica van Eminent zorgt voor comfort en veiligheid om en in het huis. Via een touchscreen is het mogelijk om elektrische apparaten in huis aan of uit te zetten en het alarm in te schakelen. Voor zowel binnen als buiten zijn er beveiligingscamera’s beschikbaar die een uitbreiding op het systeem zijn.

De beveiligingscamera voor buitengebruik is de EM6564 en voor binnengebruik is er de EM6560. Deze nieuwe Eminent beveiligingscamera’s maken het mogelijk om overal ter wereld via live camerabeelden het huis in de gaten te houden. Wanneer een inbreker de woning betreedt, ontvangt de eigenaar een alarmmelding per telefoon of sms. De camerabeelden zijn met een laptop via een beveiligde website te bekijken. Behalve het raadplegen van camerabeelden kan de eigenaar ook direct actie ondernemen door de politie in te schakelen.

Dankzij de infraroodfunctie blijven de beveiligingscamera’s ook ’s nachts functioneel. In het donker zijn de camerabeelden goed zichtbaar. Ook is de camera draadloos en waterdicht.

Digitale opslagplaats Conceptronic

Nieuwe serie Sweex-muizen