in

Case Logic bundelt tassen met muis

Case Logic lanceert vijf praktische en voordelige combinaties voor zakenmensen die graag onderweg op hun computer werken. De bundels van tas plus muis zijn er al vanaf 24,99 euro.

Case Logic heeft in zijn collectie tassen om elk type draagbare computer veilig te vervoeren. Naast klassieke notebooktassen (VNC-216 en VNC-218) om laptops tussen 16 en 18 inch te transporteren, biedt het merk VNA-netbooktassen aan voor verschillende modellen netbooks  en laptops tussen 7 en 16 inch. Voor computers tot 18 inch is er de VNB-217 backpack.

Alle modellen hebben een gevoerd binnenvak voor de computer zelf en aparte gedeeltes om accessoires goed beschermd op te bergen. De netbooktassen beschikken bovendien over een speciaal vakje in neopreen voor usb-sticks. De tassen hebben een moderne uitstraling door hun subtiele kleuren en diepblauwe accenten.

Case Logic verkoopt nu vijf modellen uit haar computertassenlijn in een voordelig pakket met optische muis. De bijgeleverde computermuis, een ergonomisch model met een oprolbaar kabeltje, kan zonder moeite in en uit elke laptop geklikt worden en kan gebruikt worden op verschillende soorten oppervlaktes.

Adviesverkoopprijzen:
VNC-218 (laptoptas) + muis: 39,99 euro
VNC-216 (laptoptas) + muis: 34,99 euro
VNB-217(backpack) + muis: 29,99 euro
VNA-210 (netbooktas)+ muis: 24,99 euro
VNA-216 (netbooktas) + muis: 29,99 euro

Vanaf november She’s Out of My League

Nieuwe BlackBerry Curve 3G smartphone