in

Dual Audio dock voor mixen en laden

De Octiv 202 van Altec Lansing is een dual dock dat in staat is om twee iPods of iPhones gelijktijdig te laden en muziek van beide apparaten af te spelen. Naast het opladen van de aangesloten mediaspelers is via de usb-poort nog een derde apparaat op te laden. Adviesprijs is 99,99 euro.

Het mixen van nummers vanaf twee mediaspelers is te danken aan de gratis Music Mix app. Via een digitaal schuifbalkje is de verhouding tussen de afwisseling van nummers zelf te bepalen. Daarnaast geeft de ‘juice meter’ de status van de batterij van de aangesloten apparaten aan. Met de Alarm Rock app kan de Octiv 202 ook als digitale wekkerradio, inclusief tijdweergave en grote snoozeknop, gebruik worden.

Altec Lansing’s AudiAlignment technologie zorgt ervoor dat alle onderdelen, zoals de speakers, elektronica en de behuizing op elkaar zijn afgestemd om een goed geluid te realiseren. De ‘Works with iPhone’ certificatie door Apple, houdt in dat de GSM-signalen geen invloed hebben op het geluid en de telefoon niet in vliegmodus hoeft te worden gezet.

Door het compacte, driehoekige design van de Octiv 202 is de dock gemakkelijk en overal in huis neer te zetten, zelfs in een hoek. De bijgeleverde afstandbediening kan aan de achterzijde van de dock opgeborgen worden.

Epic Mickey vanaf 26 november op Wii

TomTom levert voor Sony’s Xplod