in

Miljoenste PSP gevierd

Sony Computer Entertainment Benelux bereikte de mijlpaal van een miljoen verkochte PSP’s in de Benelux. Dit heuglijke feit werd gevierd met een reusachtige PSP-taart in Media Markt Rotterdam.

‘Het bereiken van één miljoen verkochte PSP’s is een prachtige mijlpaal en het bewijs van de kracht van de PSP. Met fantastische games en uiteenlopende entertainmentfunctionaliteiten is de PSP sinds jaren gericht op een brede doelgroep gebruikers. De interesse voor de PSP is in de laatste jaren verschoven naar een jongere doelgroep. De prijs heeft hier zeer zeker een rol in gespeeld. Ook de onlangs geïntroduceerde Essentials Range, games voor 9,99 euro, heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van de PSP,’ aldus Bart van de Giessen, Managing Director Sony Computer Entertainment Benelux.

Dit najaar wordt het Essentials-assortiment voor PSP uitgebreid met nieuwe titels zoals Wipeout Pure, Patapon, Buzz!: Quiz World, Lemmings en Everybody’s Golf. Daarnaast brengt Sony God of War terug naar de PSP, met Ghost of Sparta. Verder komen ook EyePet en Jungle Party naar de PSP en ligt InviZimals Shadow Zone, het vervolg op InviZimals, inmiddels in de winkel.

Drie limited editions bij Mio

Happy Birthday Mickey Mouse!