in

Nieuwe vergelijkingssite Makkie.nl

De makers van Kieskeurig.nl lanceren een nieuwe vergelijkingssite: Makkie.nl.  Deze website maakt kiezen voor consumenten nog makkelijker, omdat er weinig technische termen en hoeveelheden specificaties specs te vinden zijn. Waar het om gaat zijn: grote afbeeldingen, handige tips en top 5’jes. Makkie.nl wordt op 8 december als bèta gelanceerd. Begin volgend jaar volgt de officiële introductie.

Makkie.nl houdt rekening met de wensen van consumenten die zich willen laten inspireren, open staan voor hulp en zich durven te laten leiden. Sander ten Dam, manager Kieskeurig.nl en Makkie.nl: ‘Ons doel is consumenten zo goed mogelijk te helpen bij een productaankoop. Met deze benadering zijn we in staat om een nieuwe doelgroep te bedienen die op een andere manier zich informeert. Uit onderzoek en de eerste gebruikerstesten weten we dat hier veel behoefte aan is.’
Omdat Makkie.nl inspeelt op een andere zoekbehoefte is de presentatie van de producten ook anders. Naast grotere afbeeldingen, top 5’jes met producten, reviews en handige tips, zijn de technische specificaties doorvertaald naar de praktische toepassing. Hierdoor maakt Makkie.nl het kiezen nog eenvoudiger.

Usb met rubberen grip

Trends in online Sint-aankopen