in

Speaker-set voor computers en muziekspelers

Altec Lansing komt met de VS2720, een compacte stereo speaker-set voor computers en muziekspelers. Deze 2.0 set biedt gebalanceerd geluid en heeft een modern design. De VS2720 is gericht op een breed publiek dat op zoek is naar een krachtige geluidsversterking voor thuis, kantoor of onderweg. De verkoopprijs is 39,99 euro en het systeem is exclusief te bestellen bij Micromedia.

De twee 3-inch full range drivers zijn gecombineerd met twee 3-inch passieve speakers om het gehele geluidsspectrum weer te geven, inclusief de bas. Hierdoor zijn zowel lage als hoge tonen goed hoorbaar, zelfs bij muziek met een hoge bit-rate, high-resolution games en HD-films. De set beschikt over controleknoppen voor volume, power en toon en heeft een AUX-in voor snelle aansluiting van een draagbare dvd-, mp3- of cd-speler.

Altec Lansing maakt ook bij de VS2720 gebruik van de AudioAlignment-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat alle onderdelen, zoals de speakers, elektronica en behuizing, op elkaar zijn afgestemd om het beste, meest natuurlijke geluid te realiseren. De bescherming tegen magnetische velden zorgt ervoor dat de set vlakbij monitoren kan staan zonder dat er interferentie optreedt.

December assets vrijgegeven van Super Scribblenauts

Leuke sneeuwpop-usb van Emtec