in

Externe usb 3.0 hdd van Samsung

Samsung lanceert twee nieuwe lijnen externe hard disk drives voor thuisgebruik, met portable drives en desktop drives. SuperSpeed usb 3.0 biedt een snelle dataoverdracht tot 5 gigabit per seconde. Verkoopprijzen beginnen bij 79 euro.

De nieuwe portable externe drives bieden tot 1 TB aan capaciteit in een compacte behuizing met afgeronde hoeken. De matte finish en het golfdessin verbergen krassen en vingerafdrukken. Deze portable drive komt uit in de vier kleuren Brown black, Noble beige, Clay orange en Mist gray.
 
De nieuwe Story Station usb 3.0 externe drives bieden tot 2 TB aan capaciteit. De schijf heeft een retro aluminium design en bevat SafetyKey, dat de back-upgegevens beschermt met een wachtwoord. SecretZone creëert een virtuele drive die de gegevens versleutelt.

De externe drives voor desktop-pc’s geven met led-lichtjes onderaan de drives de status van de drives aan. De externe hdd’s zijn er met 1 TB, 1,5 TB en 2 TB aan opslagcapaciteit en in de kleuren Brown black en Noble beige.

Drakenrode Zikmu van Parrot

The Phone House opent Connected World-winkel