in

Keyboard op zonnecellen

Logitech introduceert het Wireless Solar Keyboard K750, dat daglicht gebruikt om zichzelf van stroom te voorzien. Dit werkt ook gewoon binnenshuis. Het toetsenbord is verkrijgbaar vanaf januari en heeft een adviesprijs van 79,99 euro.

Het Logitech Wireless Solar Keyboard werkt dus niet alleen zonder snoer, maar ook zonder batterij die constant moet worden vervangen of opgeladen. De meegeleverde zonne-energie app is voorzien van een luxmeter die u helpt het benodigde licht te vinden. Ook maakt deze app het eenvoudig om in een oogopslag informatie te krijgen over het batterijniveau, en waarschuwt het u zelfs zodra meer stroom nodig is.

Logitechs eerste op zonne-energie werkende toetsenbord kan ook worden gevoed door licht binnenshuis, en blijft minimaal drie maanden opgeladen in totale duisternis. Het geïntegreerde stroomindicator lampje voorkomt bovendien verrassingen.

Met slechts 7,5mm dikte, afgeronde randen en dunne profiel is het bovendien een handig, lichtgewicht gebruiksvoorwerp, dat ook nog eens voorzien is van Logitech Incurve toetsen. Dit is een uitgehold ontwerp waardoor de toetsen zich richten naar de vorm van je vingertoppen.

Voor mensen die zeker willen zijn van een verbinding, werkt het toetsenbord ook met 2.4 GHz wireless connectivity, inclusief AES-encryptie en de Logitech Unifying-ontvanger, waarop ook andere Logitech-producten aan te sluiten zijn.

Michael Jackson: The Experience vanaf 25 november

Pixma en Ixus winteracties van Canon