in

Hot Pursuit in de winkel

Need for Speed Hot Pursuit van Criterion Games (een studio van Electronic Arts) ligt in de winkels voor Xbox 360, PS3, pc en Wii. Er is eveneens een App beschikbaar voor iPhone en iPod Touch.

‘We zijn er ontzettend trots op dat de beste racegame voor de feestdagen in de schappen ligt. Uit de reacties blijkt dat de fans blij zijn dat we terug zijn bij de basis: politie tegen racers, maar nu gebouwd rond een zeer competitief netwerk voor ultieme raceduels, genaamd Autolog,’ aldus Craig Sullivan, Creative Director bij Criterion Games. ‘We kunnen niet wachten om te zien hoeveel nieuwe vriendschappen er door deze game zullen ontstaan, en hoeveel er zullen stranden…’
 
Hot Pursuit introduceert de intensiteit en adrenaline van politieachtervolgingen in een revolutionaire sociale omgeving, met talloze mogelijkheden om contact te onderhouden en samen of tegen elkaar te racen. Nieuw is het sociale netwerk Autolog. In dit systeem worden de prestaties van iedereen automatisch bijgehouden en vergeleken, en kunnen spelers moeiteloos in contact komen met hun vrienden.

Conceptronic nu ook bij Qwerty

Transcend breidt Ultra Speed-serie uit