in

Transcend breidt Ultra Speed-serie uit

Transcend voegt 64GB modellen toe aan haar Ultra Speed-serie usb-sticks. De zwarte JetFlash 600 en de witte JetFlash 620 hebben een combinatie van opslagcapaciteit met grote overdracht prestaties waardoor er veel meer wordt opgeslagen in minder tijd. De usb-sticks zijn beide verkrijgbaar in een capaciteit van 4GB, 8GB, 16GB, 32Gb en 64GB.

De Ultra Speed usb-sticks kunnen meer dan 16.000 foto’s of liedjes van hoge kwaliteit, 640 minuten aan Full hd video of een veelal aan documenten opslaan. Door gebruik van de dual-channel technologie leverend de sticks leessnelheden tot 32MB/s en schrijfsnelheden tot 18MB/s.

De JetFlash 620 wordt geleverd met Transcend’s JetFlash SecureDrive software dat gebruikers helpt met het beschermen van vertrouwelijke gegevens. Dit gebeurt door het creëren van een met wachtwoord beschermd gebied op de JetFlash. Gebruikers kunnen Transcend’s gratis JetFlash Elite data management functie op hun JetFlash downloaden en installeren om de mobiele productiviteit te verhogen.

Verbatim heeft nu ook racestrepen op usb

Rugzak voor echte stedelingen