in

iPad dock van Altec Lansing

Exclusief distributeur Micromedia presenteert de Altec Lansing Octiv 450, een stijlvol, compact vormgegeven audio-dock voor de iPad. De dock is geoptimaliseerd voor stereo audio en voor het centraal weergeven van stemgeluid om filmdialogen te versterken. De audio-dock is vanaf december beschikbaar voor een adviesprijs van 149,99 euro.

De Octiv 450 werkt zowel met de iPad als iPhone en iPod. Het audio dock laadt de apparaten automatisch op zodra ze zijn verbonden. Dankzij een 3,5 mm audioaansluiting is ook andere draagbare muziekapparatuur te gebruiken. Het audio-dock wordt geleverd met een afstandsbediening. Dankzij de roterende standaard is de iPad zowel staand als liggend te gebruiken. Bovendien is hij te kantelen voor de beste kijkhoek.

‘Altec Lansing heeft een perfecte oplossing gevonden om de iPad een passende plaats in huis te geven, met een sterke verbetering van het geluid en zonder al te veel ruimte in beslag te nemen’, aldus Adrian Bedggood, EMEA Director of Business Management.

iXtreamer mediaspeler met iPad dock

Usb met rubberen grip