in

Nike en TomTom introduceren sporthorloge

Nike en TomTom hebben samengewerkt aan de creatie van de Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom. Het nieuwe ren-horloge is aangekondigd op de CES in Las Vegas. Het horloge biedt atleten een dynamische en motiverende ren-ervaring dankzij de unieke functionaliteiten, het mooie ontwerp en de directe verbinding met www.nikeplus.com, ‘s werelds grootste ren-gemeenschap met bijna vier miljoen leden.

De Nike+ SportWatch GPS is ontworpen voor hoge prestaties met een heldere, leesbare gebruikersinterface die de gebruiker de nodige
informatie biedt tijdens het rennen. Het voegt
personalisatie en motivatie functionaliteiten toe aan het hardlopen, waaronder herkenbare geluiden, uitdagingen en loop herinneringen.

Het horloge is naar verwachting vanaf april beschikbaar via retailers en online in de V.S. en Groot Brittannië. Verdere distributie is gepland vanaf 1 juli.

Met dit uurwerk kan de gebruiker op het scherm tikken om looprondjes te markeren en achterlicht te activeren. Er is een geschiedenis met data van voorgaande trajecten en persoonlijke records en het horloge beschikt over compatibiliteit met een hartslagmonitor.

Nikeplus.com geeft hardlopers de data van gps-kartering, totale km, snelheid en hoogte van hun meest recente loop op een rijke en aantrekkelijke manier die bekend is bij gebruikers van de populaire Nike+ GPS iPhone applicatie. Data van iedere loop wordt automatisch gekoppeld aan alle bestaande Nike+ Challenges, Nike+ Goals, en Nike+ Coach programma’s waaraan de hardloper deelneemt.

Nieuwe Olympus lijn

Nieuw paradepaardje MSI G-series