in

Pioneer haalt vergeten nummers terug

Pioneer heeft een nieuwe plug in voor iTunes gelanceerd, de MusicSphere. Hiermee kunnen muziekfans de muziek die zij in de loop der jaren hebben verzameld weer opnieuw leven inblazen. De toepassing is gratis te downloaden vanaf de Pioneer website.

Iedereen heeft wel tracks in hun iTunes staan die zij vergeten zijn en niet meer beluisteren. Met de MusicSphere wordt muziek gerangschikt en wordt de mogelijkheid geboden om op een intuïtieve manier playlists aan te maken, vergeten nummers terug te vinden en muziek volgens sfeer en ritme te doorzoeken. De toepassing zal na downloading en installatie alle tracks in de iTunes-bibliotheek van de gebruiker analyseren – op basis van emotie, sfeer, stijl, tempo beat, vocaal, instrumentaal en productie-eigenschappen – en creëert tot veertig gepersonaliseerde playlists.
Playlists die door MusicSphere gegenereerd worden, kunnen op een iPod of iPhone overgezet en afgespeeld worden en daarnaast ook op compatibele Pioneer NavGate-toestellen. De playlists zijn toegankelijk via een specifiek bolvormig interactieve 3D-interface. Lijsten kunnen geselecteerd worden door het scherm aan te raken en de bol omhoog, omlaag, naar links of recht te draaien.

Samantha Swift deel drie

Je vrienden dichtbij met HTC Wildfire