in

Een voorproefje van Lost Horizon

Voor de liefhebbers van adventures heeft Deep Silver, het gameslabel van Koch Media, een centraal informatiepunt voor haar game ‘Lost Horizon’ geopend. De website http://lost-horizon.deepsilver.com geeft de bezoekers een voorpremière waarin zij meer te weten over deze nieuwe pc-game.

De site is vormgegeven als bioscoop uit vroegere jaren. Als je de bioscoop betreedt krijg je op het bioscoopdoek de eerste scenes uit de game te zien. Door naar links of rechts te bladeren krijg je andere indrukken van het spel. Ook zijn er er in verschillende talen het laatste nieuws en andere interessante details over het spel te vinden. Je kunt je aanmelden voor een nieuwsbrief en op het forum met andere liefhebbers van adventures praten.
Lost Horizon gaat over Fenton Paddock, een voormalige Britse soldaat en weinig geslaagde smokkelaar uit 1936. Hij krijgt het verzoek een spoorloos verdwenen expeditie in Tibet te vinden en komt tijdens deze tocht Nazi’s tegen die op zoek zijn naar occulte wapens. De willen zij gebruiken voor hun veroveringsplannen van de Himalaya en het spoor dat zij volgen naar een van de grootste geheimen van de mensheid – het legendarische koninkrijk Shambhala.

Voor op het werk en thuis

Snagit 10 voor visuele communicatie