in

Zachte contouren voor nieuwe led-monitor BenQ

BenQ kondigt met trots de GL2030M energiezuinige led-monitor aan. Hij pronkt met een dynamische contrastratio van 12.000.000:1, een 5 ms responstijd en BenQ’s eigen Senseye Human Vision-technologie.

Het stijlvolle ontwerp bestaat uitsluitend uit zachte contouren en weelderige gebogen oppervlakken, zo laat het bedrijf weten. Deze monitor is afgewerkt met subtiele details zoals het bubbeltjes-patroon in de sierstrip aan de onderzijde van de behuizing en in het ventilatierooster aan de achterzijde. Als finishing touch toont dit bijzondere ontwerp een mix van glanzende en matte afwerkingen op verschillende plaatsen op de monitor.

Gebruikers krijgen een dynamische contrastratio van 12.000.000:1, de hoogste tot nu toe op de markt. Deze BenQ led-monitor biedt een contrast-precisie die zich perfect aanpast aan elk afzonderlijk beeld zodat het echt zwart toont, diepere kleuren geeft en gedetailleerde bijna-onzichtbare elementen onthult in de donkerste scènes van een game of film. De Senseye Human Vision-technologie verbetert kleur, helderheid en contrast van de video-inhoud en werkt snelle bewegende beelden weg door het optimaal tonen van volle, rijkere en meer gedetailleerde beelden.

De GL2030M bevat verschillende aansluitingen waaronder D-Sub, DVI-D, Line-In en een hoofdtelefoonaansluiting. Bovendien is deze monitor uitgerust met twee ingebouwde luidsprekers.

Disneys Tovenaarsleerling komt naar NDS

Ook Oranje volgen op het werk?