in

Ook Oranje volgen op het werk?

Bijna tweederde van de Nederlandse werknemers wil de eerste wedstrijd van Oranje niet missen. Ruim de helft realiseert zich echter niet dat de aftrap op maandagmiddag om 13.30 uur plaatsvindt. In de tijd van de baas. LG nodigt iedereen daarom uit via www.wkkijken.nl je baas over te halen dat de wedstrijd ook op het werk te volgen is.

LG is de Official Partner van de Thuiskijkers en de drijvende kracht achter www.wkkijken. nl. Wie de baas wil over halen op het werk of thuis de wedstrijd te mogen kijken, kan via deze website hulp inschakelen. Goed nieuws voor zowel thuiskijker als baas, want je personeel blij maken is goed voor de sfeer en de motivatie.

Ruim 2,4 miljoen werkende mannen (66 procent) peinst er niet over de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal te missen. En hoewel dat minder is bij de dames geldt dit toch ook voor 1,8 miljoen vrouwelijke Oranjefans (50 procent). De timing van Nederland – Denemarken, om 13.30 uur op maandag 14 juni, zou alleen wel eens voor grote teleurstellingen kunnen zorgen.

Niet als het aan LG ligt. Met de introductie www.wkkijken.nl komt de elektronicaproducent op voor de rechten van alle thuiskijkers die vanuit Nederland Oranje aanmoedigen. Op deze website kunnen werknemers hun baas opgeven. Deze ontvangt dan per mail een officieel en onderbouwd verzoek om het personeel de wedstrijd te laten kijken.

Een wedstrijd van Oranje missen, zou voor bijna een derde van de Nederlandse mannen een grote demotivatie op het werk opleveren. Het is zaak om dat  te voorkomen en  2,6 miljoen werknemers geven aan daar wel wat hulp bij te kunnen gebruiken. Om deze reden is de site in het leven geroepen. Op www.wkkijken.nl kunnen werknemers ook tips vinden om de werkgever over te halen. Zo kan een door de werknemers opgezette feestcommissie alle organisatorische zaken uit handen nemen of kan er een teambuilding event van gemaakt worden.

Nieuwe boeken over PS3, fotografie en iPhone Apps

Zet je PS3 op een voetstuk