in

Asus gaat voor groen

Asus promoot met de Green Asus initiative groene en milieuvriendelijke praktijken binnen Asus. De nieuwste producten, de Bamboo Series Collection U notebook en de led-monitors, zijn daarom voor het milieu ontworpen, waarin energiebesparende technologieën gebruikt zijn als de Asus Hybrid Engine. Er zijn ook stappen gemaakt in het gebruik van milieuvriendelijke materialen zoals bamboe en gerecyclede kunststoffen.

De Asus Bamboo Series Collection U notebook heeft een donkerbruin exterieur en een interieur van geborsteld aluminium. De combinatie van natuurlijke materialen en metaal is samengesmolten tot een ontwerp dat een elegante en lichte notebook oplevert.
De ultra-slim Asus Designo Series monitoren 10.000.000:1 led heeft een line-up dat varieert van twintig tot vierentwintig inch. Met de Smart Contrast Ratio-technologie levert het true-to-life beelden in full hd 1080p. Het kwikvrij led-achtergrondverlichting bespaart gebruikers tot 45 procent in energiebesparing in vergelijking met soortgelijke lcd-schermen.

Party Pack cadeau bij een Canon Pixma

Sony Ericsson komt met Extras