in

ICT Waarborg Awards 2010

Tijdens de zesde editie van de ICTWaarborg Awards is Multimedia Center in Almelo uitgeroepen tot computerwinkel van het jaar 2010. Ook Alternate en Informatique vielen in de prijzen.

Multimedia Center is ‘computerwinkel van het jaar’ omdat het een voorbeeldige ICTWaarborg-specialist is die zich onderscheidt door uitstekende kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid. Voor de klant is dit duidelijk merkbaar in de informatieverstrekking en de service. Tegelijk met de computerwinkel van het jaar werden door de vakjury ook de webwinkel van 2010 verkozen. Die eer ging naar Informatique.

Daarnaast mocht ook het publiek zijn voorkeur uitspreken in de drie categorieën waarvoor niet alleen leden van ICTWaarborg waren genomineerd, maar alle Nederlandse bedrijven die zich computerwinkel (1500 genomineerden) webwinkel (850 genomineerden) of automatiseerder (500 genomineerden) kunnen noemen. Daarbij gingen de ICTWaarborg Awards naar Alternate (Computerwinkel van het Jaar en Webwinkel van het Jaar) en Leppink Computers (Automatiseerder van het Jaar).

De feestelijke uitreiking van de awards vond 31 mei plaats tijdens de ICTVakdag in theater De Flint in Amersfoort, te midden van vele prominente genodigden uit het vakgebied en diverse mediavertegenwoordigers. De jury van de ICTWaarborg Awards bestaat uit; Sander Vale (ICTWaarborg), Lucas de Clerq (Microsoft), Joost Heessels (CBM), Petra Claesen (HCC), Angelique Paap (HP), Daniel Kegel (Tweakers.net) en Rob Coenraads (Computer Idee/PCM).

De verkiezing Computerwinkel van het Jaar vindt jaarlijks plaats onder auspiciën van brancheorganisatie ICTWaarborg. De brancheorganisatie ICTWaarborg organiseert deze verkiezing als voorbeeld voor de overige driehonderd aangesloten bedrijven die ook hun niveau op het peil van de winnaar willen brengen.

SDXC kaart van Kingston

Sweex boxen voor PC of notebook