in

Betaalbare desktops van HP

HP komt met nieuwe desktops voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. De HP G5000 is voor de consumenten voorzien van een stijlvol ontwerp en bied verschillende functionaliteiten, uitvoerige software en krachtige processoren. Voor de zakelijke markt komt HP met de HP Pro 3120, 3125 en 500B.

De HP G5000 serie heeft naast een strak en glossy uiterlijk krachtige processoren, hard-drives, multiemedia-software en uitgebreide connectiviteit. Gebruikers kunnen met de Super-Multi-dvd-drive genieten van films en muziek in hoge kwaliteit digitaal geluid. Aan de voorkant zijn de desktops voorzien van een hoofdtelefoon- en microfoonuitgang. De HP G5000 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 449 euro.
Voor consumenten gebruikt de Pro 3120 een Intel Core-technolgie en Intel GMA-graphics. De Pro 3125 heeft de nieuwste AMD Phenom-processoren en AMD Cool’n Quiet-technologie voor vermindering van energieverbruik en verlaging van de temperatuur van de processor. Beide desktops zijn verkrijgbaar voor 349 euro.
De HP 500B Microtower-pc biedt zakelijke gebruikers de mogelijkheid tot uitbreiding tegen een aantrekkelijk prijs. 4GB geheugen wordt gecombineerd met de functionaliteiten van Windows 7. De HP 500B heeft een adviesprijs vanaf 300 euro.

Trendy wit kleurt headsets van Jabra

Nieuw jasje voor Xbox 360