in

Computertassen voor fashionista’s

Voor het najaar heeft Case Logic een nieuwe lijn met praktische computertassen ontworpen. Dit UL-gamma is geïnspireerd op de laatste modetrends. De lijn bestaat uit verschillende maten en felle kleuren. Vanaf september is de lijn bij speciaalzaken verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs vanaf 19,99 euro.

In het voorvak van de tassen zijn asymmetrische uitsnijdingen of ‘scratches’ aangebracht waar grijze of oranje accenten onder zitten. Wanneer de tas gevuld is komt er een kleurrijk en subtiel spel met vaste en losse naden tevoorschijn.

In het UL-gamma zitten vijf type tassen. De ULA-110 is prima voor liefhebbers van netbooks en heeft opslagruimte voor een netbook tot 10,2 inch. Voor netbooks of kleine laptops tot twaalf inch biedt de ULA-112 voldoende ruimte. Er zijn veel vakjes om accessoires of andere dingen mee te nemen. Beide tassen zijn verkrijgbaar is grijs, paars of groen.

De ULA-116 is een aktetas voor laptops tot zestien inch. Deze grijze tas met oranje accenten kan zowel in de hand als over de schouder gedragen worden.
Voor wie flexibel is biedt de ULM-116 uitkomst. Deze tas biedt ruimte aan een laptop tot zestien inch en naast deze is er ook ruimte voor andere paperassen of boeken.
De ULB-116 is een rugzak met gevoerde ruimte voor een laptop van zestien inch. Ook kabels en multimedia-accessoires kunnen worden opgeborgen.

Bescherming voor navigatiesystemen

Raving Rabbids maken een tijdreis