in

Netbook met slank, zwart design

Met de N230 introduceert Samsung een netbook dat slechts een kilo weegt, 23,2 mm dun is en een beeldschermformaat van 10,1 inch heeft. Met een slank profiel en zwarte laklaag biedt deze netbook een hoge standaard mobile computing, maar levert niet in op de prestaties van bestaande netbooks. De N230 is vanaf begin juli verkrijgbaar voor een adviesprijs van 399 euro.

Met Samsung’s Fast Start wordt de computer binnen enkele seconden gestart zodat er gelijk mee aan de slag kan worden gegaan. Ook raken bestanden tijdens onverwachtse uitval nooit zomaar verloren door de innovatieve slaapmodus. Deze slaat de data zowel op de vaste schijf als in het geheugen van het netbook op. Met de batterij kan zeven uur op de N230 gewerkt worden en met de long-life batterij, als optie verkrijgbaar, kan dit naar veertien uur worden uitgebreid.

De netbook heeft verschillende communicatietechnologieën als Bluetooth 3.0 high speed en 802.11 bgn wireless LAN. Deze zorgen voor toegang tot internet en andere gegevens in hoge snelheden. Het reflecterende led-beeldscherm zorgt voor een helder, rijk en levendig beeld.

De geïnstalleerde All-Share software maakt het delen van digitale content met andere Samsung devices mogelijk. Ook kan via een ad hoc Wi-Fi-connectie bestanden, plaatjes en muziek kopiëren of delen met andere pc’s.

Bescherming voor navigatiesystemen

Raving Rabbids maken een tijdreis