in

Nieuw speakersysteem Altec Lansing

Altec Lansing heeft met de VS4621 het assortiment speakersystemen uitgebreid. Deze 2.1 speakerset is naast pc en laptop ook geschikt om aan te sluiten op een cd-, dvd- en mp3-speler. Het heeft een opvallende design met naar beneden gerichte mid-range speakers. Het speakersysteem is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 69 euro.

Het systeem bestaat uit een subwoofer en twee slank vormgegeven luidsprekers. Doordat deze mid-range speakers naar beneden gericht zijn weerkaatsen de geluidsgolven op de ondergrond en wordt het geluid 360 graden verspreid.
Het compacte design is zo gemakt dat het zo min mogelijk ruimte in beslag neemt. De subwoofer beschikt over een zijwaartse 6 1/2 inch long-throw woofer. Naast de 3 inch mid-range speaker beschikken de slanke luidsprekers ook over een 1 inch micro-driver om het volledige geluidsspectrum weer te geven. De lage (bass) en hoge (treble) tonen zijn naar wens aan te passen.

‘Digitale media wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven. Mensen maken hierbij op verschillende manieren gebruik van onze producten. We hebben daarom de VS4621 ontwikkeld met een relatief brede groep consumenten voor ogen’, aldus Adrian Bedggood, consumer marketing manager bij Altec Lansing. ‘De unieke naar beneden gerichte speakers zorgen ervoor dat het geluid, of dat nu van muziek, games of films is, altijd overtuigend en goed in balans overkomt.’

Doe mee en win! (nog tot eind juli)

Laptopskins van Henk Schiffmacher