in

Oplaadoplossing van Conceptronic

De lichtgewicht universele usb Power Bank van Conceptronic is een redder in nood wanneer een draagbaar apparaat lege batterijen heeft en er geen stopcontact in de buurt is. De Power Bank is verkrijgbaar in twee modellen vanaf 49,90 euro.

Met zeven verschillende aansluitingen is bijna elk mobiel toestel op te laden. De Power Bank wordt via een geïntegreerde kabel, die je aansluit op de usb-poort van je pc, binnen enkele uurtjes opgeladen waarna deze klaar is om PSP, mobiele telefoon, mp3-/mp4-speler, iPod of iPhone op te laden. Met twee usb-poorten is het mogelijk om twee apparaten tegelijk op te laden.

De Power Bank is verkrijgbaar in twee modellen. De 1500mAh, adviesverkoopprijs 49,90 euro, en de 2200mAh, adviesverkoopprijs 59,90 euro. De 1500mAh heeft geen activeringsknop, zodat deze niet per ongeluk aan kan gaan. De activeringsknop van de 2200mAh is zo geplaatst om ongewenste activering te voorkomen. Tijdens het opladen geeft het led-systeem met kleurcodes aan hoe ver de batterij al is opgeladen.
Beide modellen worden verkocht met een reisetui waarin de gadget en zijn accessoires netjes in zijn opgeborgen.

Doe mee en win! (nog tot eind juli)

Laptopskins van Henk Schiffmacher