in

TypeTopia leert blindtypen

Typetopia.com is speciaal voor kinderen van zeven tot dertien jaar die op een leuke en hippe manier het typen snel en gemakkelijk onder de knie krijgen. De cursus bestaat uit twintig modulen met elk vijf dagopdrachten van twintig minuten. Kosten zijn 144,95 euro.

Kinderen leren met tien vingers blindtypen aan de hand van een spannend avonturenverhaal over TypeTopia, een planeet in gevaar. Het verhaal wordt aangekleed met leuke animaties en spannende typegames. Door de educatieve typegames en cliffhangers blijven kinderen tot het eind toe gemotiveerd. Het programma is een combinatie tussen persoonlijke begeleiding en het digitaal werken aan typevaardigheid. Ook wordt er direct ingespeeld op fouten en typesnelheden. Typetopia kent ook een aparte module voor kinderen met dyslexie waarbij zij audiovisuele ondersteuning bij krijgen.

Het lesmateriaal van de cursus bestaat uit een ‘blind box’ en een ‘black box’. De blind box voorkomt dat het kind naar het toetsenbord kan kijken. Doordat het toetsenbord niet met stickers wordt afgeplakt blijft het schoon en bruikbaar voor andere gezinsleden.
Daarnaast ontvangt het kind de ‘black box’ met een aantal leuke items. Hierin kunnen de mailtjes met extra uitleg en tips en aanvullende verhalen over het TypeTopia avontuur bewaard worden.

Nieuwe full hd Sony Cyber-shot cameras

Mobiel Emporia Elegance voor brede doelgroep