in

3D-update voor Sony camera’s

Voor de Sony NEX-5 en NEX-3 camera’s met verwisselbare lens is een gratis update beschikbaar. De update zorgt voor prestatieverbeteringen en biedt de nieuwe 3D Sweep Panoramafunctie. Via de support site van Sony is de update te downloaden.

Met de 3D Sweep Panoramafunctie wordt met het indrukken van de sluiterknop en de camera van links naar rechts te bewegen op hoge snelheid veel afbeeldingen vastgelegd. De camera combineert deze afbeeldingen automatisch tot een panorama foto in 3D. Deze afbeeldingen zijn te bekijken op een Sony Bravia 3D-televisie of een andere 3D-compatible televisie.

De update bevat nog een aantal andere verbeteringen voor de camera’s, waaronder verbetering standaard 2D Sweep Panorama, minder stroomverlies als de camera is uitgeschakeld en sneller opstarten in situaties met weinig licht.

De update is alleen nodig voor de NEX-5 en NEX-3 camera’s waarop de 01 versie firmware is geïnstalleerd. Gebruikers van deze toestellen kunnen via Menu, Setup, Version zien welke firmware zij op dit moment op de camera hebben zitten.

Support site: http://support.sony-europe.com/dime/DSLR/DSLR.aspx

Nieuwe 3D-surroundsystemen van Sony

Full hd 3D-televisie in lijn LG Infinia