in

Release van het Wii U-systeem in Europa

In de Europese Nintendo Direct-presentatie van vandaag, heeft Nintendo aangekondigd dat zijn nieuwste videospelsysteem, de Wii U, op 30 november in de Europese winkels ligt. De Wii U is een HD-spelsysteem dat meer keuze en diversiteit aan gameplay biedt dan ooit tevoren. De innovatieve Wii U GamePad maakt nieuwe spelbelevenissen mogelijk, of je nu alleen of met vrienden speelt. De Wii U GamePad biedt een geïntegreerd lcd-touchscreen en kan ook onafhankelijk van de televisie gebruikt worden met bepaalde spellen en software.

..

Er zijn twee hardware bundels aangekondigd, evenals de sterkste line-up van verkrijgbare software tijdens release en de maanden erna in de geschiedenis van Nintendo. Hieronder bevinden zich zowel grote titels van andere uitgevers zoals FIFA 13 van Electronic Arts, Activisions Call Of Duty®: Black Ops II, Ubisofts ZombiU™ en RAYMAN® LEGENDS als intern ontwikkelde spellen als Nintendo Land en New Super Mario Bros. U. De Nintendo Direct-presentatie onthulde ook nog niet eerder aangekondigde, exclusieve Wii U-software als Monster Hunter™ 3 Ultimate en BAYONETTA 2, ontwikkeld door Platinum Games en uitgegeven door Nintendo!

Het Wii U Basic Pack bevat een wit Wii U-systeem met 8 GB aan opslagruimte en een witte Wii U GamePad. Het Wii U Premium Pack bevat een zwart Wii U-systeem en een zwarte Wii U GamePad met 32 GB aan geheugen om meer downloadbare digitale content op te kunnen slaan. In het Premium Pack vind je daarnaast ook een standaard voor de GamePad, een standaard voor het systeem, een oplaadstation voor de GamePad, een sensorbalk en het spel Nintendo Land. Beide bundels bevatten ook een HDMI-kabel en voedingen voor het systeem en de GamePad.
Het Wii U Premium Pack geeft je toegang tot een beloningsprogramma dat Nintendo Network Premium heet. Hiermee kun je punten, met een waarde van 10 % van de originele

Nintendo eShop-prijs verdienen voor gekochte downloadsoftware. Zodra je een minimum aantal van 500 punten* hebt verdiend, bouw je een krediet op dat je kunt gebruiken voor toekomstige aankopen.

BigBen Interactive en Milestone kondigen distributieobereenkomst aan

Hitman: Absolution: