in

Philips SpeechMike Premium

De nieuwe Philips SpeechMike Premium is geoptimaliseerd voor spraakherkenning, beschikt over hypermoderne technologie voor gebruikers in de gezondheidssector en is vanaf vandaag verkrijgbaar. Dankzij een groot aantal innovatieve functies staat dit desktop dicteerapparaat garant voor uitmuntende opnames.

..

Zwevende microfoon
Een zwevende microfoon voorkomt dat er achtergrondgeluiden en geluiden door het aanraken van of stoten tegen de microfoon worden opgenomen. De microfoon is volledig losgekoppeld van zijn behuizing, een techniek die gebaseerd is op die van studiomicrofoons. ”Het zwevende ontwerp zorgt voor kristalheldere opnames en draagt bij aan de buitengewone spraakherkenningsresultaten van de nieuwe SpeechMike Premium, zelfs in de meest rumoerige omgevingen,” verklaart Thomas Brauner, CEO Speech Processing Solutions.

Ruisonderdrukkend filter en geoptimaliseerd rooster
De uitstekende opnamekwaliteit is ook te danken aan een geïntegreerd filter dat perfecte resultaten garandeert, zelfs als de mond tijdens het dicteren dicht bij de microfoon wordt gehouden. De microfoon is omhuld door een zeshoekig rooster, dat speciaal is ontworpen om de opnames zo helder mogelijk te maken.

Geïntegreerde bewegingssensor en barcodescanner
De Philips SpeechMike Premium is het eerste dicteerapparaat dat met een handbeweging kan worden bediend. Wanneer het apparaat op een tafel wordt gelegd, wordt de microfoon gedempt. Zodra de microfoon weer wordt opgepakt, wordt deze dempfunctie uitgeschakeld. Deze functie kan heel handig zijn, bijvoorbeeld als de telefoon gaat.

Een geïntegreerde barcodescanner kan cliënt- of patiëntgegevens aan een geluidsopname koppelen. De gescande informatie wordt automatisch aan het dicteerbestand gekoppeld. Dit stroomlijnt het documentatieproces.

Antimicrobieel
De behuizing en de knoppen van de nieuwe Philips SpeechMike Premium zijn gemaakt van antimicrobiële kunststof, waardoor ze beschermd zijn tegen allerlei soorten ziektekiemen.

Eenvoudige plug & play-integratie met bestaande systemen
De Philips SpeechMike Premium is volledig compatibel met eerdere generaties van de SpeechMike. “Systeemintegrators hoeven dus geen veranderingen door te voeren en kunnen de bestaande softwareontwikkelingskit gebruiken. De SpeechMike Premium is niet alleen compatibel met Windows en Mac, maar ook met virtuele omgevingen als Citrix en Windows Terminal Server,” legt Thomas Brauner uit.

De Philips SpeechMike Premium is de nieuwe standaard en tilt de techniek van stationair dicteren naar een hoger niveau.

Zumba® Fitness Core release op 16 november 2012

Gebruiksgemak verpakt in design