in

Twee miljoen smartphonegebruikers navigeren met NAVIGON

Slechts een paar dagen voor de start van het Mobile World congres in Barcelona verwelkomt NAVIGON de twee miljoenste smartphonegebruiker. Om dit feit te vieren kunnen klanten nu profiteren van kortingen op verschillende versies van NAVIGON MobileNavigator en In-App aankopen zoals Michelin-gidsen en Traffic Live.

Met de introductie van het ‘select’-concept, de gratis navigatie-applicatie voor klanten van T-Mobile in Nederland, is NAVIGON de eerste onderneming die inspeelt op de maatschappelijke trend van individualisering. “Smartphonegebruikers kunnen precies de toepassingen kiezen die passen bij hun individuele behoeften,” zegt Gerhard Mayr, Vice President World-Wide Mobile Phone Business. “De perfecte navigatieoplossing is er één, die je zelf kunt samenstellen.”
“De sterk toenemende downloadcijfers voor zowel de NAVIGON select-versie als de volledige versie laten zien dat we de goede kant opgaan met ons business model,” zegt Mayr. “Ons doel is om in de toekomst beide versies continu uit te breiden.” Om meer mensen de mogelijkheid te geven om met NAVIGON apps te navigeren zijn er speciale kortingen voor smartphonegebruikers. Van 10 t/m 13 februari krijgen gebruikers 50 procent korting op NAVIGON MobileNavigator en 25 procent korting op alle beschikbare In-App aankopen, ongeacht het besturingssysteem van de smartphone.

Livera cadeaubonnen bij Quote Components

Met korting met de bus naar Cebit