in

Cultuur, kunst en mode inspireren HP bij design nieuwe notebooks

Amstelveen, 9 Februari 2011

HP onthult zijn nieuwe serie notebooks voor consumenten met nieuwe designs en technologieën, gericht op gebruiksvriendelijkheid en intuïtief gebruik, met aantrekkelijke ontwerpen. Geïnspireerd door cultuur, kunst en mode en ontwikkeld volgens HP’s ‘MUSE’ filosofie (Material, Usability, Sensory appeal en Experiences). De nieuwe notebooks kunnen gepersonaliseerd worden met wallpapers, exclusief ontwikkeld door kunstenaars.

Personaliseringsopties en MUSE

Speciaal voor de Pavilion serie hebben vijf kunstenaars uit de hele wereld 17 exclusieve exclusieve wallpapers ontworpen, waarmee je je notebook kunt personaliseren. De wallpapers kunnen vanaf HPs internationale Facebook-pagina gedownload worden.

De MUSE (material, usability, sensory appeal and experiences) filosofie van HP is gebaseerd op een mix van materialen, zoals metalen, legeringen en plastics; super eenvoudige functies voor meer gebruiksgemak; een mix van kunstzinnige elementen voor het prikkelen van de zintuigen en intuïtieve functies voor eenvoud in het gebruik.

Jouw digitale wereld vanuit een andere hoek

Blu-ray home cinema systemen van Harman Kardon® brengen bioscoopervaring