in

My-Ditto wint de “Best Of Show” op Macworld Expo 2011

DANE-ELEC Memory, fabrikant en distributeur van geheugengerelateerde producten, heeft eind januari 2011 de “Best of Show”-prijs ontvangen op de Macworld Expo 2011 voor zijn populaire product my-Ditto.

Vorig jaar heeft my-Ditto op de CES in Las Vegas al een prijs gewonnen in de categorie “Best of Innovation Home Networking” en het product werd vervolgens ook gehuldigd door de European Consumer Choice vereniging. Dit jaar is de my-Ditto de jury opgevallen van de Macworld Expo op en kreeg het de “Best of Show”-prijs.

Of u nu thuis, op kantoor of op reis bent, tegenwoordig is het noodzakelijk van uw gegevens (foto’s, muziek, werkdocumenten…) op één gecentraliseerde plaats op te kunnen slaan en te beveiligen. Ook heeft Dane-Elec Memory de my-Ditto gecreëerd om de toegang en het gebruik van gegevens – zelfs op afstand – voor het leven van zowel professionals als particulieren te vergemakkelijken. Hiermee heeft het bedrijf servers voor altijd veranderd.
“Mac gebruikers zijn op zoek naar een unieke manier waarmee ze vanaf één gecentraliseerd punt van hun multimedia-inhoud gebruik kunnen maken”, bevestigt Sherry Chapman, Marketing Directrice van Dane-Elec Memory. “my-Ditto is dé oplossing, hiermee kunt u gemakkelijk overal ter wereld uw muziek, foto’s en videos delen”.

Jouw digitale wereld vanuit een andere hoek

Blu-ray home cinema systemen van Harman Kardon® brengen bioscoopervaring