in

Facebook-telefoons van HTC

HTC kondigt twee mobiele telefoons aan die geheel zijn ontwikkeld rond sociaal netwerken: de HTC ChaCha en de HTC Salsa. Ze zijn beschikbaar vanaf respectievelijk juni en juli. De adviesprijs is 299 euro voor de ChaCha en 369 euro voor de Salsa, exclusief abonnement.

Beide toestellen beschikken over een speciale Facebook-button met directe toegang tot de belangrijkste functies van het grootste sociale netwerk ter wereld.

‘De HTC ChaCha en HTC Salsa bieden nieuwe mogelijkheden om gebruik te maken van Facebook op je mobiele telefoon,’ zegt Mark Moons, Regional Director HTC Benelux. ‘Facebook heeft wereldwijd meer dan 500 miljoen actieve gebruikers en staat voor veel mensen synoniem aan sociaal netwerken. Facebook is een van de experts met wie we samenwerken om telefoons te ontwikkelen die beter en intuïtiever zijn en prettiger om te gebruiken.’

De Facebook-button op de HTC ChaCha en HTC Salsa geeft direct toegang tot veelgebruikte Facebook-functies. De button biedt, afhankelijk van de gebruikssituatie, verschillende opties en licht automatisch op als er een mogelijkheid is om content te delen of een update te doen. Zo kan de gebruiker zijn status updaten, een foto uploaden, artikelen delen en inchecken op een locatie en meer.

Beide nieuwe toestellen beschikken over de nieuwste Android-versie 2.3.3 (Gingerbread). Ook beschikken ze over de nieuwste versie van HTC Sense.

Nieuwe hd-mediaspelers Eminent op Cebit

Witte Torch, roze Curve