in

Nieuwe games van Lace Mamba

Lace Mamba, dat in de Benelux wordt vertegenwoordigd door Koch Media, lanceert een aantal nieuwe games, waaronder de adventuregame Gray Matter (25 februari), wereldstrategiegame Fate of the World (Q2) en een trilogie van hackersimulatiegames Hacker Evolution Collection (is net verschenen).

Gray Matter is de eerste adventure game van de beroemde schrijver Jane Jensen sinds de release van Gabriel Knight 3. Het verhaal combineert griezelige gebeurtenissen met bovennatuurlijke ervaringen en speelt zich af in Dread Hill House, met als hoofdpersonage de kluizenaar en neurobioloog Dr. David Styles. Hij voert diverse experimenten uit, die onschuldig beginnen tot zich onverklaarbare incidenten voordoen. Als Styles dan ook nog bezoek krijgt van zijn overleden vrouw, wordt het tijd het mysterie van Dread Hill House op te lossen. Deze game verschijnt voor zowel pc als Xbox met een adviesprijs van respectievelijk 29,99 euro en 39,99 euro.

Hacker Evolution Collection is al verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 19,99 euro. Het gaat om spannende, geheime missies waarbij de gamer in de huid kruipt van Brian Spencer, een voormalig geheim agent die is gespecialiseerd in computerbeveiliging. Met zijn hackersvaardigheden probeert hij uit te zoeken wie erachter zit als er opeens vreemde incidenten plaatsvinden, zoals aandelenmarkten die crashen, satellietuplinks die niet meer werken en transatlantische kabels die opeens stilvallen.
De game bevat Hacker Evolution, The Resurrection pack en Hacker Evolution – Untold, de nieuwste game in de trilogie.

Een derde nieuwe game wordt in het tweede kwartaal verwacht: Fate of the World, een strategiesimulatie die spelers laat nadenken over de toekomst van de aarde en de hulpmiddelen en hoe zij daar een rol in spelen.

Shop-in-shop Phone House bij Makro

Kleurige kidsmote voor Wii bij Hama