in

Jamo duikt in headphones

Jamo (onderdeel van Klipsch Group) introduceert de nieuwe serie Jamo wEAR. Voor Jamo is het een primeur; de allereerste serie headphones die het merk lanceert. De serie wEAR bestaat uit drie nieuwe headphones (In20m, In30 en In40i). De In20m heeft een geïntegreerde microfoon, de In30 heeft een extra goede basweergave, terwijl de In40i is ontworpen voor iPhones en iPods. Qua looks combineert Jamo “eenvoud” met wat het bedrijf kenmerkt als Deens design.

Stijl en geluid
Volgens Ruud Schaay, General Manager van Havoned, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de distributie van Jamo in Nederland, vormt de wEAR-serie de perfecte combinatie van stijl en geluid. “Naast de geweldige geluidsprestaties voldoet deze headset precies aan dat wat tegenwoordig gevraagd wordt; een headphone die comfortabel draagt en er toch modern uitziet. En bovendien is de kwaliteit van Jamo vanaf nu ook gemakkelijk mee te nemen buitenshuis.”, aldus Schaay.

Geluidsisolatie
Naast comfort zorgt de bijzondere vorm van het oordopje (ovaal in plaats van rond) voor de perfecte akoestische verbinding. Deze verbinding minimaliseert lawaai van buitenaf. Deze technologie is beter bekend als het isoleren van omgevingsgeluid, en stelt de gebruiker in staat nog beter te kunnen genieten van muziek op een lager, veiliger geluidsniveau.

Sony Ericsson breidt Xperia lijn uit

McAfee kondigt Cloud Security Platform aan