in

Kinect alles-in-één-bundel

Microsoft heeft een alles-in-één-bundel om in één keer entertainment zonder controller van Kinect in huis te halen. De bundel omvat de nieuwe Xbox 360 4GB-console, de Kinect-sensor en de game ‘Kinect Adventures’. Adviesprijs voor de bundel is 299,99 euro.

In ‘Kinect Adventures’ banen spelers hun weg door twintig avonturen, navigeren ze door daverende stroomversnellingen en trekken door hindernisbanen in de bergen en op andere exotische locaties, zonder dat hier een controller of ander besturingselement voor nodig is.

Consumenten die al in het bezit zijn van een Xbox 360-console kunnen deze uitbreiden door de Kinect-sensor samen met de game aan te schaffen voor een adviesprijs van 149,99 euro. Daarnaast is de nieuwe Xbox 360 4GB-console vanaf 20 augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199,99 euro. Deze versie heeft een nieuw slank design, bevat ingebouwde WiFi, 4GB intern flashgeheugen, touch-gevoelige knoppen en een mat zwarte afwerking.

De Kinect-sensor werkt op elke Xbox 360 console en heeft de unieke mogelijkheid om direct uit de doos alle bewegingen van het lichaam te volgen, te reageren op stemgeluid en voor een multiplayer-ervaring te zorgen.

Haarscherp filmen met Legria camcorder

Samsung ecovriendelijke led-monitoren