in

TomTom levert voor Sony’s Xplod

TomTom en Sony zijn een samenwerkingsverband aangegaan, waarbij TomToms expertise op het gebied van navigatie- en dienstentechnologie gecombineerd wordt met Sony’s nieuwe Xplod AV Navigatieystemen.

‘We vinden het fantastisch dat Sony gekozen heeft voor TomTom als hun leverancier van navigatiediensten in Europa,’ zegt Giles Shrimpton, Managing Director van TomTom Automotive. ‘Dit versterkt onze positie als de toonaangevende leverancier van localisatie- en navigatie-oplossingen. Door de audio en video know-how van Sony te combineren met onze expertise op het gebied van navigatie, is er een prachtige serie ontstaan. Daar komt nog bij dat de technologie die is gebruikt, bestaat uit flexibele hardware gebaseerd op standaard interfaces, waardoor updates in de toekomst zeer eenvoudig zijn – een enorm voordeel in de auto-industrie.’

De LIVE diensten bestaan uit de bekroonde TomTom HD Traffic met up-to-date informatie over flitsers (zowel mobiel als vast), live weerberichten en Local Search via Google. Bestuurders hebben ook toegang tot TomTom IQ Routes en TomTom MapShare.

iPad case van SwitchEasy

Toshiba 3Dtv en Blu-ray-speler