in

iPod etuis van Belkin

Belkin heeft een nieuwe lijn trendy etuis voor de iPod Touch op de markt gebracht. Deze etuis zijn ontworpen voor iPod-gebruikers die veel onderweg zijn en deze tegemoet te komen op de verschillende manieren waarop een iPod wordt gedragen: in de broekzak, hand, tas of rond de arm tijdens het sporten.

De Grip etuis bieden een optimale bescherming van de iPod en zijn verkrijgbaar in verschillende designs voor stijl, kleur en gripvastheid. Deze slanke etui is gemakkelijk vast te houden en uit de broekzak te halen.
Ook de Shield etui is slank en neemt geen extra ruimte in. Het biedt optimale bescherming tegen krassen, is schokdempend en geeft gemakkelijk toegang tot de dockconnector, bedieningsknoppen en scherm.

De Verve etuis zijn gemaakt van premium leder met contrasterende stiksels en beschermen de iPod tegen krassen en andere beschadigingen van dagelijks gebruik. Het heeft een nauwsluitend design en geeft toegang tot de dockingconnector en knoppen.
Voor de actieve iPod gebruiker is de Fit armband geschikt. Deze kan met de hand worden gewassen en is waterafstotend. De etui is ook gemakkelijk om en af te doen.
De Screen Overlays is een beschermfolie voor optimale bescherming voor het iPod-scherm tegen krassen.

Tekken videogame vertaald naar film

Sony Walkman S750 video mp3-speler