in

Sony Walkman S750 video mp3-speler

Sony breidt met de S750 haar Walkman-assortiment uit. Deze 7,2 mm kleine mp3-speler heeft een aluminium afwerking wat een luxe uitstraling geeft. De Walkman S750 is vanaf oktober verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, roze en blauw vanaf 130 euro.

De ingebouwde digitale noise cancelling technologie zorgt ervoor dat 98 procent van het omgevingsgeluid wordt weggefilterd. Het 5. 1cm (2 inch) lcd-scherm toont video’s, foto’s en artcovers en heeft een brede kijkhoek. Deze S750 Walkman is het eerste model dat gebruik maakt van de TruBlack technologie dat reflecties in het scherm tegengaat en het contrast vergroot.
Het S750 wordt geleverd met Content Transfer software waarmee muziekbestanden via drag-and-drop van de pc naar de Walkman zijn over te zetten. Dankzij Sony’s SenseMe technologie zijn op basis van een bepaalde stemming verschillende afspeellijsten te maken. Het analyseert muziekbibliotheken en creëert tien themakanalen die passen bij een specifieke stemming.

Met Lyrics Sync worden songteksten op het scherm getoont. In Karaoke Mode wordt het stemgeluid van de zanger(es) zachter gezet zodat de eigen stem beter te horen is. Met de optioneel verkrijgbare A/V outpit kabel kan de S750 aan een tv gekoppeld worden en aan karaoke gedaan worden.
De adviesprijs voor de 8GB versie 130 euro en voor de 16GB versie 160 euro.

iPod etuis van Belkin

Compacte, universele laptopoplader