in

Bose introduceert Videowave

Bose introduceert het nieuwe home entertainment-systeem Videowave. De set bevat een home cinema-geluidssysteem, een 1080p lcd-scherm van 46 inch en een muzieksysteem in één. De prijs is 6998 euro.

Losse luidsprekers, luidsprekerkabels of aparte basmodule zijn niet nodig. Dit systeem koppelt hd-beeldkwaliteit aan een hoogwaardige home cinema-geluidservaring. Alle aangesloten apparaten worden bediend met één clickpad-afstandsbediening en een interface op het scherm.

‘Met het Bose VideoWave-systeem brengen we een volledig nieuwe productcategorie op de markt,’ zegt Santiago Carvajal, product manager bij Bose. ‘We hebben gezocht naar een ideale combinatie van beeld en geluid waarbij we voor geen van beide concessies hoefden te doen. Dat gaf ons ook de mogelijkheid een ander probleem aan te pakken dat vrijwel iedereen herkent: het ongemak van meerdere afstandsbedieningen om losse apparaten te bedienen. Met onze nieuwe afstandsbediening kan alles op het scherm worden geregeld. Deze combinatie van hoogwaardige prestaties en uiterst toegankelijke bediening is uniek voor een home entertainment-systeem.’

Asus lanceert nieuwe netbook

Router met oplaadbare batterij