in

Laat je wekken met de AlarmDock Halo

GEAR4 kondigt de lancering van het dock station AlarmDock Halo aan. Dankzij de applicatie GEAR4 SmartDock is de AlarmDock Halo de eerste intelligente dock uit het SmartDock assortiment. Deze dock heeft onder andere verschillende wekmogelijkheden en geïntegreerde FM-radio. Adviesverkoopprijs is 89,99 euro.

De AlarmDock Halo biedt de gebruiker de mogelijkheid om alle functies van het apparaat te controleren dankzij de SmartDock applicatie. Met deze nieuwe applicatie kan de tijd en het alarm vanaf de iPhone ingesteld worden. Wanneer de telefoon op de sokkel wordt geplaatst, synchroniseerd hij automatisch met het dock en wanneer deze weer wordt opgepakt worden de details opgeslagen. De grote snooze knop aan de bovenkant van de dock is gemakkelijk te vinden zodat er nog even doorgeslapen kan worden.

Met de SmartDock applicatie worden op een groot aantal manieren alle functies van de AlarmDock Halo bediend. Zo is een radiozender snel via een knop op het scherm van de iPhone te vinden. Hierbij worden de namen van de FM-zenders en de informatie over de nummers op de iPhone weergegeven.

Pixma en Ixus winteracties van Canon

Jamo S606-speaker nu ook in wit