in

Nieuwe consumentenproducten van Netgear

Netgear introduceert onder andere vier snelle mediaspelers, een 3D-hd-draadloze netwerkkit en een mediaspeler.

De nieuwe ReadyNAS Ultra Plus serie is een volledige mediaserver en biedt diverse streaming media-mogelijkheden van digitale content zoals muziek, films en fotos.  De NAS deelt content met alle mogelijke media-apparaten en de media-ervaring wordt verder verrijkt door samenwerkingsverbanden met partners zoals TiVo (leverancier van digitale videorecorders) voor uitbreiding van de dvr-capaciteit en ondersteuning van streamingapplicatie Orb. De ReadyNAS Ultra en Ultra Plus media servers zijn vanaf eind november te koop, met twee, vier of zes bays.

Met de 3D-hd Wireless Home Theater Networking Kit kunnen 1080P hd-videostreams draadloos en zonder haperingen gestreamd worden. De vier ingebouwde zenders en ontvangers (4×4 MIMO) zorgen ervoor dat er geen data verloren gaat; zelfs niet door meerdere muren heen. Space Time Block Coding (STBC) zorgt ervoor dat er geen datapakketjes verloren gaan, hetgeen de kwaliteit van het getoonde ten goede komt. De WNHDB3004 Kit bestaat uit twee 3D-hd Wireless Home Theater Adapters. De ene adapter moet worden aangesloten op de router of gateway en de andere in de nabijheid van het home theater apparaat. De kit is er vanaf half november.

De Roku mediaspeler (NTV250) maakt het mogelijk om meer dan 100.000 films en televisieshows, live sportevenementen, muziek en nog veel meer direct vanaf het Internet op tv te bekijken. Er zijn meer dan 85 kanalen beschikbaar. Deze mediaspeler ligt in december in de winkels.

Laat je wekken met de AlarmDock Halo

Uitbreiding Sweex Bunch of Fruit-lijn