in

Portal Europese partners Kasperksy Lab

De Europese partners van Kaspersky Lab hebben vanaf nu toegang tot de meest recente informatie op http://www.kaspersky.com/nl/partners. Deze portal bevat alles wat partners nodig hebben om de producten van Kaspersky Lab op de markt te brengen en om contact te onderhouden met de teams van Kaspersky Lab in hun eigen land.

Het is een eerste stap naar een krachtiger relatiemanagementsysteem, ontworpen voor een intensievere samenwerking met de Europese partners. De portal is beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans. Ondersteuning van andere talen komt begin 2011.

Het systeem is gebaseerd op een web 2.0-platform, waardoor partners gepersonaliseerde ondersteuning kunnen krijgen. De portal ‘weet’ wat de rol is van de bezoeker, het soort business, de voorkeurstaal en het land. Partners kunnen de interface van de portal bovendien aanpassen aan hun eigen voorkeuren. Op de portal is een breed scala aan informatie beschikbaar, waaronder marketingmateriaal, sales toolkits, succesverhalen, bedrijfsinformatie, feiten en cijfers, het laatste nieuws en details van Europese evenementen. Het informatieaanbod zal snel worden uitgebreid met webcasts en gebruik van andere media om partners te informeren.

iXtreamer mediaspeler met iPad dock

Usb met rubberen grip