in

Gigaset E500 met grote toetsen

Gigaset lanceert de E500. Deze telefoon heeft een extra groot beeldscherm, een goed verlicht toetsenbord met extra grote toetsen en kan uitgebreid worden met vier handsets. De adviesverkoopprijs is 99,99 euro. Bij de E500A zit ook nog eens een digitaal antwoordapparaat. Dit toestel kost 119,99 euro. Een losse handset met oplader heeft een prijs van 79,99 euro.

De E500A kent een noodfunctie op zowel het basisstation als de handset. Zodra deze toets wordt ingedrukt, worden vier nummers gebeld, van bijvoorbeeld familie of vrienden, zolang tot de noodoproep iemand bereikt. Het toestel is daarom bijzonder geschikt voor ouderen of hulpbehoevenden.

Het intuïtieve menu van de E500 maakt het gemakkelijk om door het menu te ‘bladeren’ en desgewenst bepaalde instellingen te veranderen. Nummerweergave en ook de naam van degene die belt of die je wilt bellen, worden duidelijk weergegeven.

Zoals alle toestellen van Gigaset, is ook de E500(A) uitgerust met de ECO DECT technologie. Door de ECO Plus modus in te schakelen, wordt het signaal tussen de handset en het basisstation uitgeschakeld wanneer het toestel stand-by staat. Op die manier bespaar je tot maar liefst tachtig procent energie als je belt. In passieve stand wordt dit zelfs gereduceerd tot nul.

Nieuwe Viseo 191 LED van Packard Bell

Laptopmuis met blue led en plat design