in

4-in-1 TV-stick van PCTV Systems

PCTV Systems introduceert de PCTV Quatro Stick nano (520e), de kleinste 4-in-1 TV-stick ter wereld. Met de viervoudige tuner is de Quatro Stick geschikt voor ontvangst van analoge kabel-tv, FM radio, dvb-t en dvb-c, inclusief het kijken en opnemen van tv-uitzendingen in HD. De PCTV Quatro Stick nano is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 99,95 euro.

De PCTV Quatro Stick nano wordt geleverd met de meest recente software versie van TVCenter 6 en DistanTV (mobile). Verder is een usb-verlengkabel, een AV-kabel voor het aansluiten van analoge videobronnen en een kleine infrarood afstandsbediening inbegrepen in het pakket.

Met de meegeleverde software verandert de pc of notebook in een volwaardige personal video recorder (PVR) met ondersteuning voor het handmatig instellen van opnames of met behulp van de EPG (electronische programma gids). TVCenter biedt daarnaast teletekst functionaliteit.

Dankzij DistanTV mobile is het ook mogelijk live tv of opgenomen programma’s te kijken via de webbrowser op een Mac, pc, iPhone of iPad. Op de thuis-pc ontvangt de PCTV Quatro Stick het digitale TV-signaal en stuurt deze vervolgens door naar het bewuste apparaat via een internet verbinding (W-LAN, UMTS). TV opnames kunnen via de webbrowser op elke smartphone ingesteld worden.

Last Half of Darkness: Tomb of Zojir

Eerste Android 2.3 mobiel: Nexus S