in

Meer dan vijftig nieuwe kabelmodellen

Conceptronic breidt het kabelassortiment uit en beschikt nu over een assortiment van 54 modellen, die zijn onderverdeeld in drie verschillende collecties: Lounge, Connectivity en Networking.

‘Voor het correcte gebruik van apparatuur van de laatste generatie moet men over de juiste kabels beschikken,’ verklaart PM van Til, Product Marketing Manager van Conceptronic. ‘Om te voldoen aan de vraag van onze klanten hebben wij ons kabelassortiment uitgebreid en verbeterd zodat onze klanten het model kunnen vinden dat het beste aan hun behoeften voldoet. De aankoop wordt hierdoor veel eenvoudiger.’

De Connectivity Collection bestaat uit 23 modellen en biedt mogelijkheden om computers of laptops uit te breiden, door ze op externe toestellen aan te sluiten die hun prestaties verbeteren.

De Lounge Collection beslaat 20 kabels die geschikt zijn om audioverbindingen tussen apparaten tot stand te brengen, spelers op AV-toestellen aan te sluiten om de geluidskwaliteit te verbeteren of camera’s op televisietoestellen aan te sluiten.
 
Met de Networking Collection kunnen verschillende apparaten onderling met elkaar verbonden worden om zo bekabelde netwerken te creëren.

Nieuw imago voor Sandberg

Transcend introduceert nieuwe muziekspeler